Domov       Pišite nam   

DONACIJE:


Naše zgodbe

Zahvale

- Zahvaljujemo se podjetju Oblikovanje.com d.o.o. (http://www.oblikovanje.com/), direktorju G. Alenu Nonkoviču in njegovi ekipi, katera je pripravila in uredila spletne strani našega društva in s tem izrazila podporo za pomoč našim otrokom. Najlepša hvala!

-Zahvaljujemo se agenciji FORMITAS BBDO (http://www.formitas.si/), direktorici Ge. Mojci Randl, ter Ge. Betki Bouha, katera je veliko pripomogla k zbiranju naših donatorskih in sponzorskih sredstev, ter s sporočili za javnost, ter na ta način izkazala podporo našemu društvu. Najlepša hvala!

-Zahvaljujemo se podjetju SPAR Slovenija d.o.o., (http://www.spar.si/), direktorju G. Igorju Merviču, Ge. Janji Štular, ter Ge. Nataši Flerin, za izkazano podporo našemu društvu z doniranimi sredstvi, s pomočjo katerih smo v letu 2006 izvedli prvi in edini project v Sloveniji na temo zdravljenja avtističnih otrok, ter s pomočjo katerega že razpolagamo s prvimi pozitivnimi rezultati naših otrok na terapiji. Iskrena hvala tudi za vso podporo pri organizaciji skupne tiskovne konference, s pomočjo katere smo želeli na to opozoriti širšo slovensko javnost. Najlepša hvala!

- Zahvaljujemo se agenciji FRONTAL d.o.o. http://www.frontal.si/, direktorju G. Kristjanu Magdiču in Ge. Mihaeli Gumilar Ketiš, za komunikacijsko podporo delovanja našega društva, donatorsko s strani agencije. Najlepša jim hvala za izkazano podporo in pomoč našemu društvu, za vse otroke, kateri nujno potrebujejo pomoč in so je bili vse do sedaj prikrajšani.

-Zahvaljujemo se podjetju Galex d.d. iz Murske Sobote (http://www.galex.si/si/vsebina.cfm), direktorici Ge. Smiljani Beznec Buergermeister, za donirana sredstva našemu društvu, s pomočjo katerih smo pripomogli k zdravljenju naših otrok na terapiji, ter za organizacijo skupne tiskovne konference, s pomočjo katere smo problematiko naših otrok predstavili širši javnosti. Najlepša hvala!

- Zahvaljujemo se podjetju PAMA d.o.o. iz Trbovelj, katero je prevzelo vodenje knjig društva na njihove stroške in s tem prispevalo svoj delež za naše otroke. Najlepša hvala!

- Zahvaljujemo se podjetju ALFATISK CELJE za izdelavo štampiljke društva. Najlepša hvala!

- Zahvaljujemo se podjetju Halcom d.o.o. (http://www.halcom.si/) za donatorski prispevek društvu- izdelavo pametne kartice za elektronsko bancništvo društva, s katerim so podprli naše delovanje v dobro naših otrok. Najlepša hvala!

- Zahvaljujemo se Banki Zasavje, bančni skupini Nove Ljubljanske banke, http://www.banka-zasavje.si za njihov donatorski prispevek-izdelavo kartice društva na njihove stroške, ter za oprostitev vodenja stroškov računa, s katerim so pripomogli k boljšemu delovanju društva v dobro naših otrok. Najlepša hvala!

-Zahvaljujemo se podjetju DHL express d.o.o.( http://www.dhl.si/publish/si/sl.high.html), katero nam je pogodbeno omogočilo pošiljanje vzorcev urina, blata in las naših otrok v specializirane laboratorije v inozemstvo, ob nadvse ugodnih cenah in popustih za naše družine članice. Posebna zahvala G. Sandiju Rženu za vso njegovo delo in pomoč!

-Zahvaljujemo se poslancu G. Bogdanu Baroviču, županu Občine Trbovlje, tudi častnemu članu našega društva(http://www.dz-rs.si/index.php?id=92&docid=P004), za ves posluh in razumevanje ob problematiki, s katero se srečujejo naši otroci in njihovi starši, za pripravo Poslanskih vprašanj ustreznim Ministrstvom, ter za predajo slike, katere sredstva so se ob prodaji namenila našemu društvu, v korist vseh naših otrok. Najlepša hvala!

-Zahvaljujemo se poslanki Ge. Barbari Žgajner Tavš, tudi častni članici našega društva (http://www.njena.si/vroce/zrelo_slave/profil_barbara_zgajner_tavs/menu_id_40.html), za vso njeno delo in pomoč našemu društvu, za pripravo Poslanskih vprašanj, ki so bila posredovana ustreznim Ministrstvom, ter za organizacijo licitacije slike G. Bogdana Baroviča, katere sredstva so se namenila v pomoč delovanja našemu društvu. Iskrena hvala!
-Zahvaljujemo se Ge. Kseniji Davidovič, zdravnici ter uradni prevajalki, katera je za nas donatorsko prevedla dopis Dr. Davida Pattersona, specialista za avtizem, kateri že vrsto let sodeluje z našim društvom, ter pomaga našim otrokom, za Ministrstvo za zdravje, s pomočjo katerega se zavzemamo za izboljšanje položaja avtističnih otrok. Iskrena hvala!

-Zahvaljujemo se Lions Klubu Brin Trbovlje (http://www.zasavje.org/sistem/dogodek.php?dogodek=2092) za organizacijo dobrodelne prireditve, v sodelovanju s Kulturnim društvom Svoboda Trbovlje in SNG Nova Gorica s prireditvijo: Orkester Titanik z Iztokom Mlakarjem v glavni vlogi, katere izkupiček se je namenil našemu društvu. Iskrena hvala!

-Zahvaljujemo se Novi Kreditni Banki (http://www.nkbm.si/) in Zavarovalnici Maribor (http://www.zav-mb.si/), kateri sta s skupnimi močmi s prireditvijo srečelova na Ptuju zbrali in donirali sredstva našemu društvu, ter s tem podprli vsa prizadevanja k izboljšanju položaja naših otrok. Najlepša hvala!

-Zahvaljujemo se podjetju Johnson & Johnson(http://www.jnj.com/connect/), katero se je ob Novem letu 2008 odločilo, da sredstva namenjena poslovnim darilom pokloni v dobrodelne namene, v korist otrokom-Društvu za avtizem DAN. Posebna zahvala Ge. Karin Žorga!

-Zahvaljujemo se Ge. Zofiji Mazej Kukovič (http://www.rtvslo.si/odprtikop/intervju/zofija-mazej-kukovic/), katera nas je v svoji kandidaturi Ministrice za zdravje tudi javno podprla in se zavzela za izboljšanje položaja vseh avtističnih otrok! Iskrena hvala za vso pomoč in podporo! Upamo, da nam bo tako naklonjena tudi nova vlada!

-Zahvaljujemo se podjetju Domex d.o.o. (www.domex.si), ki se je letos odločilo, da sredstva namenjenih poslovnim novoletnim darilom pokloni v dobrodelne namene, v korist otrokom-Društvu za avtizem DAN. Za donacijo se jim društvo iskreno zahvaljuje!
-Zahvaljujemo se predstavnikom Poker.Pro.si (www.pokerpro.si) za izvedbo dobrodelne akcije, ki  je Društvu za avtizem DAN za pomoč avtističnim otrokom namenilo 500,00 euro. Za donacijo se jim društvo iskreno zahvaljuje!

Zahvaljujemo se vam za vse vaše prispevke, ki jih lahko nakažete na:

TRR: 02330-0255408566
odprt pri Banki Zasavje, bančni skupini Nove Ljubljanske banke